5 Ton Self aligning Rotator - China Wuxi Sukses Machinery

5 Ton Self aligning Rotator

Short Description:

Load kapasitas - Setel: 5 ton maksimum

kapasitas mbukak - Drive: 2.5 ton maksimum

Load kapasitas - Idler: 2.5 ton maksimum

kapasitas rotasi: 5 ton maksimum

Kapal diameteripun: Min.250mm ~ Max. 2300mm

kacepetan rotasi: 100 ~ 1000mm / min VFD

daya rotasi: 0.75 kw karo cooling fan

Roller gembong: PU (gembong Polyurethane)

sistem kontrol: kontrol tangan Remote & kaki pedal

Voltase: 110V ~ 575V kabeh sing kasedhiya.


  • Certificates: CE
  • Wektu kiriman: Ing Simpenan
  • Prices FOB: . 2, *** 00 USD
  • Detail produk

    Control System & Paket

    Proyek kita

    Tags Product

    The rotators welding poto-aligning dirancang supaya rollers otomatis kempal kanggo maringi leladen dhiameter prau beda. Kabeh papat sumbu saka unit drive sing motorized kanggo mesthekake rotasi Gamelan lan malah distribusi bobot. Distribusi meksa nawakake kauntungan khusus nalika nggarap workpieces lancip-walled amarga iku nyuda kasempatan saka distorsi saka workpiece. Rotators poto aligning bisa diwenehake karo kapasitas saka 5.000 kg nganti 500 ton.

    Kene ngisor iku 5T aligning poto welding rotators specification:

    model SAR-5
    kapasitas mbukak - Drive 2,5 ton maksimum
    kapasitas mbukak - Idler 2,5 ton maksimum
    Load kapasitas - Setel 5 ton maksimum
    kapasitas rotasi 5 ton maksimum
    diameteripun prau Min. 250mm ~ Max.2300mm
    kacepetan rotasi 100 ~ 1000 mm / min VFD
    daya rotasi 0.75kw karo cooling fan
    gembong roller PU (gembong Polyurethane)
    cara Control kontrol tangan Remote + kaki pedal
    input voltase 110V ~ 575V Single / 3 Phase 50 / 60Hz
    certificate disetujoni CE

    Cahya Pipe Welding Rollers Digunakna Kanggo Meksa Kapal Fitur:

    1. Salah drive Piece roller & siji Idler Piece roller rangkep bebarengan minangka siji set for sale.

    2. kontrol tangan Remote, Radio kontrol tangan & kontrol pedal kaki kabeh avaialble.

    3. imbuhan Self kanggo prau diameteripun beda tanpa manual nyetel, luwih trep.

    4. kacepetan luwes Stepless saka sisih mimpin karo kacepetan rotasi 100 ~ 1000mm / min.

    5. Top-kelas komponen elektronik saka Schneider kanggo mesthekake dangu nggunakake urip.

    6. 100% anyar saka Produsèn asli -. Wuxi SUKSES ENGINEERING EQUIPMENT CO, LTD.

    Kabeh Nguripake Rolls Wuxi Sukses Tank Nyisakke Parts Details Brand:

    1. kita welding rotators mesin saka Danfoss.

    2. kita motor welding rollers iku saka Invertek.

    tank 3.our ngowahi nggulung komponen elektronik saka Schneider.

    5 ton welding rotator

    Pipe Welding Roll Dianggo:

    1.Medium sawetara seri wis dirancang kanggo posisi efektif saka bentuke silinder dawa karya-bêsik.

    nawakke 2. Oil, prau meksa, lan pipe iku aplikasi sing nggunakke ngowahi nggulung.

    3. obyek Long sing ora bentuke silinder bisa dicocogake karo sepindah adat dirancang dering support.

    4. Kita desain nggabungaké cd kakehan ing saben rodha sing nyegah kathah gedhe banget saka bakal ngrusak ban.

    Sawise layanan sale:

    1. We nyedhiyani wektu garansi 12month kanggo kualitas mesin kabèh.

    2. Sajrone wektu babar pisan, Jeksa Agung bisa ngetokake sembarang mbuktekaken amarga saka cacat mesin dhewe, kita bakal njupuk kabèh tanggung jawab saka iku.

    3. Kajaba saka periode garansi, support Advisory technical cumawis bebas panutup kabèh nggunakake gesang mesin.

    4. layanan Engineer ing latar pengguna uga kasedhiya kanggo perlu.

    poto rotator algining welding


  • Previous:
  • Next:

  • 1. tank Kita ngowahi nggulung kabeh karo kothak kontrol tangan remot standar lan kontrol pedal mlaku.

    2. Wireless / kontrol tangan radio kanggo rollers welding cumawis, nanging biasane kanggo tugas abot lan pipe dawa / nawakke.

    Tank ngowahi nggulung

    1. Yen supaya siji / loro set welding rotator, banjur kita bakal paket karo kayu-kayuan cilik kanggo kapal LCL.

    2. Yen jumlahe cukup siji kabèh kontaner, kita bakal paket menyang kontaner langsung.

    new4

    1. Kita diekspor rotators welding kita kanggo luwih saka 30 negara ing donya. Simpenan Eropah & Amérika cumawis.

    2. Kene ngisor karo sawetara gambar kabeh saka saran kita klien saka situs sing karya.

    Mexico 10T aligning poto rollers welding

    poto rotator aligning welding

    ITALY 20T lan 100T ROTATORS WELDING

    20T WELDING Rotator

    AMERIKA 40T WELDING Rotator WITH RODA lelungan dipindhahaké

    40T WELDING Rotator

  • WhatsApp Online Chat !