20T Self aligning Rotator - China Wuxi Sukses Machinery

20T Self aligning Rotator

Short Description:

Load kapasitas - Setel: 20 ton maksimum

kapasitas mbukak - Drive: 10 ton maksimum

Load kapasitas - Idler: 10 ton maksimum

kapasitas rotasi: 20 ton maksimum

Kapal diameteripun: Min.500mm ~ Max. 3500mm

kacepetan rotasi: 100 ~ 1000mm / min VFD

daya rotasi: 1.5 kw karo cooling fan

Roller gembong: PU (gembong Polyurethane)

sistem kontrol: kontrol tangan Remote & kaki pedal

Voltase: 110V ~ 575V kabeh sing kasedhiya.


  • Certificates: CE
  • Wektu kiriman: Ing Simpenan
  • Rega FOB: . 4, *** 00 USD
  • Detail produk

    Control System & Paket

    Proyek kita

    Tags Product

    The rotators welding poto-aligning dirancang supaya rollers nyetel otomatis iku pusat kadohan pas dhiameter prau beda. fitur Rotators Kita kuat, motor dipercaya, gampang operate kontrol, lan sing ruggedly dibangun saka piring baja abot kanggo stabilitas lan urip dawa layanan. kabeh rotators kita bisa Integrasi karo kontrol manipulator welding kita kanggo tambah keluwesan lan efisiensi rollers pipo welding, nawakke nggulung industri pabrikan.

     Here below is the 20T Self Aligning Welding Rotators specification:

    model SAR-20
    kapasitas mbukak - Drive 10 ton maksimum
    kapasitas mbukak - Idler 10 ton maksimum
    Load kapasitas - Setel 20 ton maksimum
    kapasitas rotasi 20 ton maksimum
    diameteripun prau Min. 500mm ~ Max.3500mm
    kacepetan rotasi 100 ~ 1000 mm / min VFD
    daya rotasi 1.5kw karo cooling fan
    gembong roller PU (gembong Polyurethane)
    cara Control kontrol tangan Remote + kaki pedal
    input voltase 110V ~ 575V Single / 3 Phase 50 / 60Hz
    certificate disetujoni CE

     Tank Body Welding Roller fitur kita Welding Rotator:

    1. Kita Welding Rollers kalebu: One drive Piece roller & siji Idler Piece roller rangkep bebarengan minangka siji set for sale.

    2.Our Tank Nguripake cara Rolls Control: kontrol tangan Remote, Radio kontrol tangan & kontrol pedal kaki kabeh avaialble.

    3.Our Pipe Welding Rotator nyetel cara: Nyetel diameteripun pipe otomatis karo diameteripun 12 - 110 inci

    4.Our Roller Material: Rubber / Steel / PU (Polyurethane roller kanggo Nonferrous Metals)

    5.Manual pigura basa lelungan utawa motorized lelungan pigura basa kasedhiya kanggo welding pipe maneh.

    6,100% anyar saka Produsèn asli -. Wuxi SUKSES ENGINEERING EQUIPMENT CO, LTD.

    Wuxi Sukses Tank Nguripake Rolls Nyisakke Parts Brand Lan Kaluwihan:

    ● Inverter lan unsur elektrik Utama Danfoss / Yaskawa.

    ● Motor account UK Invertek.

    ● VFD kontrol kacepetan Rotary, Ngapikake linuwih operasi.

    ● Steel utawa PU roller kang bisa mesthekake dangu nggunakake (paling 2 taun).

    ● rotator welding iki nampa testing sadurunge pangiriman.

    ● rollers welding iki nampa desain khusus lan adat.

    Welding rotator spare parts

    saran kita:

    1. Biasane ing 60 T model digunakake rollers materi Karet, ndhuwur iki digunakake rollers materi Steel. 

    2. Yen materi Piece karya punika Metals Nonferrous, kita suggest PU rollers.

    3. Atur-aligning pipe welding rollers / Bolt adjsutment / Lead Meneng imbuhan / Cocok munggah rotators kabeh sing kasedhiya.

    More Pitakonan Pelanggan Muga Ngangap On Welding Machine:

    Q: Apa babagan Transportion ing?

    A: 1. Kanthi rangkep ing kayu-kayuan cilik kanggo anti karusakan sak proses transportational.

          2. Biasane kita njupuk Terusan, nimbulaké sawijining luwih trep lan murah kanggo mesin amba.

          3. Door kanggo layanan delivery door uga kasedhiya.

    Q: Apa babar pisan lan sawise layanan sale?

    A: 1. Kabeh equipments kita karo One Year wektu Warranty, kanthi uji coba ing toko karya kita sadurunge pangiriman.

          2. Yen sampeyan duwe pitakonan ing instalasi, sampeyan bakal engineers kita nanggapi ing 24 jam.

    Wiyar aplikasi:

     prau meksa welding rollers / Pipe Manufaktur industri / daya Angin pabrikan / Chemical & bahan bakar tank panyimpenan pabrikan / Sembarang bentuke silinder tank heavy nggulung / industri Boiler / Panyimpenan tank pabrikan / Kanggo Welding pipe ngowahi nggulung / Polishing / Positioning welding.

    poto rotator algining welding


  • Previous:
  • Next:

  • sistem kontrol:

    1. Kita rollers pipe welding kabeh karo kothak kontrol tangan remot standar lan kontrol pedal mlaku.

    2. Wireless / kontrol tangan radio kanggo rotators welding kasedhiya, nanging biasane kanggo tugas abot lan pipe dawa / nawakke.

    welding rotator Control

    paket:

    1. Yen supaya siji / loro set welding rotator, banjur kita bakal paket ing kayu-kayuan cilik karo rincian instalasi kanggo kapal LCL.

    2. Yen rollers welding supaya jumlahe cukup siji kabèh kontaner, kita bakal Pack menyang kontaner langsung.

    new4

    1. Our company (Wuxi Sukses Machinery & Peralatan CO., LTD) wis diekspor rotators welding kita kanggo luwih saka 30 negara ing donya. Simpenan Eropah & Amérika cumawis.

    2. Kene ngisor karo sawetara nggulung Tank welding gambar apa kabeh saka saran kita klien saka situs sing karya.

    Mexico 10T aligning poto rollers welding

    poto rotator aligning welding

    ITALY 20T lan 100T ROTATORS WELDING

    20T WELDING Rotator

    AMERIKA 40T rollers SELF aligning PIPE WELDING WITH RODA lelungan dipindhahaké

    40T WELDING Rotator

  • WhatsApp Online Chat !