8 × 8 Méter manipulator las - Cina Wuxi Kasuksesan mesin

8 × 8 Méter las manipulator

Pondok Description:

Booming tungtung max. beban: 250 kg maksimum

Nangtung perjalanan booming: 8000 mm maksimum

speed perjalanan booming nangtung: 1000 mm / mnt

Nangtung motor perjalanan: 1,5 kw sareng marake

perjalanan booming horizontal: 8000mm

Horizontal speed perjalanan booming: 120 ~ 1200mm / mnt

motor perjalanan horizontal: 0,75 kw 

sudut puteran: ± 180 °

Cara rotasi: Motorized

speed iinditan: Motorized

Iinditan cara: Motorized

Input tegangan: 110V ~ 575V 3 Phase 50 / 60Hz


  • Sertipikat: CE
  • Waktos pangiriman: Di stock
  • FOB Harga: . 2 *, *** 00 USD
  • jéntré produk

    Kontrol System & Paket

    Projects kami

    Tags produk

    Las kolom manipulator ieu dipaké pikeun nahan obor las tinimbang welder. Éta platform integral tina sakabeh komponen patali las. Hijian gedé ngaktifkeun sirah las janten dina posisi idéal nalika las kapal na boilers. Ukuran dibasajankeun 1.0 x 1.0 pikeun 6 x 6 salaku baku jeung ukuran nepi ka 10 x 10 bisa dieusian ku pamundut.

    Di dieu handap ieu Méter 8X8 pipe las manipulator spésifikasi:

    model LHC-8X8
    Booming tungtung max. momot 250 kg
    perjalanan nangtung booming 8000 mm
    speed perjalanan booming nangtung 1000mm / mnt
    motor perjalanan nangtung 1.5 kw sareng marake
    perjalanan horizontal booming 8000mm
    speed perjalanan horizontal booming 120 ~ 1200mm / mnt
    motor perjalanan horizontal 0,75 kw
    sudut puteran ± 180 °
    cara rotasi Motorized
    speed iinditan Motorized
    cara iinditan Motorized
    cara kontrol kontrol leungeun jauh
    input tegangan 110V ~ 575V Tunggal / 3 Phase 50 / 60Hz
    Sertipikat persetujuan CE

    Heavy Duty Welding Manipulator  Description:

    1. beurat tugas kolom booming ieu loba dipaké di jero, luar, longitudinal & circumferential kelim na butt las.

    2. cross slides Motorized nyaéta pikeun nyaluyukeun posisi las gun.

    3. Pilihan pikeun kelim Tracker, monitor & fluks machine.SAW recovery, sirah las MIG téh sagala aya.

    4. Ngagunakeun bareng jeung pipa ngarobah gulungan.

    5. komponén éléktronik Top-kelas ti Schneider.

    6. 100% anyar tina aslina produsén Wuxi-Kasuksesan Equipment mesin CO., LTD

    Las Fitur manipulator Welder:

    1. manipulators las anu alat patri otomatis diwangun bareng jeung kakuatan las.

    2. Ieu ciri dina struktur canggih fungsi lengkep gampang operasi pikeun mastikeun tina patri kualitas.

    3.Motorized cross slaider 100 * 100mm adjustment rupa stroke nepi las gun. 

    4.We ogé nyadiakeun pipe rollers las na las positioner nu tiasa gabungan nu las manipulator.

    Kolom Gludug las manipulator Kaunggulan Ti Wuxi Kasuksesan:

    1. las kami manipulator inverter nyaeta ti Danfoss.

    2. beurat tugas las manipulator motor kami téh ti Invertek.

    3. komponén éléktronik manipulator otomatis kami téh ti Schneider.

    4. kami otomatis las Tihang mangrupakeun ti Cina.

    Las rotator suku cadang

    Instalasi Jeung Sale Service:

    1. las manipulator bakal pinuh dipasang na debugging saméméh pakét pikeun pangiriman, Urang ogé nyadiakeun layanan instalasi di warung karya Anjeun upami diperlukeun.

    2. Biasana sagala equipments bakal ngaleupas na rangkep dina Container.We baris nyadiakeun anjeun sakabeh gambar instalasi jéntré keur rujukan anjeun.

    3. produk kami keur jaminan sataun tur hirup pangropéa panjang.

    4.A stock badag komponén tur bagian, bagian gampang-butut.

    5.We bisa nyieun parabot pinuh las nurutkeun kahayang anjeun.

    Produk Biomédis kami Nami:

    Welding Column And Boom,Manipulators And Robots,Horizontal Pipe Rollers,column and boom,Column Boom Manipulator,Pipe Welding Manipulator,Cross Welding Manipulator,Cylinder Welding Manipulator,Welding Manipulator For Mine,Wind Tower Manipulator Machine.welding manipulator for pipe,pipe welding roller stand, pipe welding roller, pipe turning rolls, pipe welding roller, tube turning rolls, fit up rotator, self-aligned pipe welding roller stand, , self adjustable pipe welding roller stand, self aligned roller stand, wheel frame, roller frame for wind tower welding, automatic adjustable welding pipe rotator, conventional pipe welding roller stand, bolt adjustable pipe welding roller stand, sand blasting rotator, painting rotator, fit up rotator,welding positioner,welding column and boom,column boom manipulator,Automatic Feeding Manipulator,Heavy Duty Welding Manipulator,welding manipulator for pipe,Manipulator Welder.

    LHJ

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kami las Mesin Control System:

    1. Sadaya Manipulators kami anu ku kotak kontrol leungeun jauh baku jeung kontrol pedal suku.

    2. Wireless control / radio leungeun nu sadia pikeun otomatis las kolom booming manipulator, tapi ilaharna pikeun tugas beurat jeung pipa panjang / tanghi.

    Las kolom kontrol manipulators booming

    pakét:

    1.Normally sagala equipments bakal ngaleupas na rangkep dina Container.We baris nyadiakeun anjeun sakabeh gambar instalasi jéntré keur rujukan anjeun.

    new5

    1. parusahaan kami (Wuxi Kasuksesan mesin & Equipment CO., LTD) geus diékspor las kolom sarta booming ka leuwih ti 30 nagara di dunya. saham Éropa & America anu aya.

    2. Di dieu handap sababaraha manipulator las otomatis ku pipa ngarobah gulungan gambar digawé téh sadayana tina eupan balik klien kami ti loka karya maranéhanana.

    Australia 5 ku 4 Méter las Tihang Gludug manipulator Pikeun tank las.

    manipulators las

    Holland 6 ku 6 Méter las manipulator Pikeun beurat pipe ngagawekeun.

    las manipulator

    Turki 4 ku 4 Méter Tihang Jeung Gludug las manipulator Gawe Ku Timer Aligning las Rotator.

    kolom mesin booming las

  • WhatsApp Online Chat !