200T Self Aligning Rotator - Cina Wuxi Kasuksesan mesin

200T Self Aligning Rotator

Pondok Description:

Beban kapasitas - Atur: 200 ton maksimum

Kapasitas beban - Girang: maksimum 100 ton

Beban kapasitas - Idler: 100 ton maksimum

kapasitas rotasi: 200 ton maksimum

Kapal diaméterna: Min.1000mm ~ Max.6000mm

speed rotasi: 100 ~ 1000mm / mnt VFD

kakuatan rotasi: 2 * 4 kw sareng cooling kipas

Roller roda: PU (roda Polyurethane)

sistim kontrol: kontrol leungeun Jauh & Foot pedal

Tegangan: 110V ~ 575V sagala aya.


  • Sertipikat: CE
  • Waktos pangiriman: Di stock
  • FOB Harga: . 3 *, *** 00 USD
  • jéntré produk

    Kontrol System & Paket

    Projects kami

    Tags produk

    Self Blok tank ngarobah gulungan ngaluyukeun centerline kabayang netepkeun otomatis nalika bejana geus lowered kana tempat. Aya henteu couplings ngarobih tur euweuh pin ngaleupaskeun atanapi replace.Self Blok pipe las rollers nyadiakeun kamampuhan centerline konstan anu nyieun diatur-up na alignment gancang jeung easy.The setélan centerline otomatis infinitely adjustable nyadiakeun alignment gampang pikeun kapal tapered, sedengkeun ditambahkeun aréa permukaan 4 roda per unit nyadiakeun rojongan tambahan pikeun kapal walled ipis.

    Di dieu di handap teh 40T las rollers spésifikasi:

    model SAR-200
    Kapasitas beban - Girang 100 ton maksimum
    Kapasitas beban - Idler 100 ton maksimum
    Beban kapasitas - Atur 200 ton maksimum
    kapasitas rotasi 200 ton maksimum
    diaméterna kapal Mnt. 1000mm ~ Max.6000mm
    speed rotasi 100 ~ 1000 mm / mnt VFD
    kakuatan rotasi 2 * 4kw kalawan cooling kipas
    roda roller PU (roda Polyurethane)
    cara kontrol kontrol leungeun jauh + Foot pedal
    input tegangan 110V ~ 575V Tunggal / 3 Phase 50 / 60Hz
    Sertipikat persetujuan CE

     pedaran mesin:

    1. diwangun: Hiji roller Powered, Hiji idler roller, sistem kontrol Electric

    2. Saluyukeun cara: Saluyukeun diaméterna pipe otomatis kalawan diaméter 12 - 110 inci

    3. tegangan: 110V - 600 V 50/60 Hz 1P / 3P sadaya sadia

    4. Control Jalan: kontrol leungeun Jauh kotak kontrol kotak / panangan Wireless

    5. Roller Bahan: karét / Steel / PU (Polyurethane roller pikeun Nonferrous Logam)

    6. Asli: Wuxi Kasuksesan mesin Equipment Co., Ltd nyadiakeun lapak las pipe

    7. Urang nyadiakeun jaman ngajamin 12month keur kualitas mesin las sakabeh.

    Kauntungannana las rotators kami:

    1. kami kapal tekanan las gulungan inverter nyaeta ti Danfoss / Yaskawa

    2.OurWelding Roller ranjang Motor téh ti Invertek

    tank las 3.Our ngarobah rollers Reducer nyaeta ti brand Cina

    las rotators Sistim Electric 4.Our nyaeta ti Schneider

    Las rotator suku cadang

    Pipe las Roll Dianggo:

    1. runtuyan rentang Medium geus direkayasa keur positioning efektip cylindrical lila gawé-lembar.

    tanghi 2. Minyak, pembuluh tekanan, sarta pipa nu aplikasi nu ngagunakeun ngarobah gulungan.

    3. benda Long anu teu cylindrical bisa jadi diadaptasi jeung bantuan ti custom dirancang cingcin rojongan.

    4. Simkuring design incorporates Cakram overload dina unggal kabayang nu nyegah beban kaleuleuwihan ti ngarusak ban.

    saran kami:

    1. Lamun rék kadali kaki pedal, mangga mamatahan kuring mun anjeun ngirim kami panalungtikan nu.

    2. movable rollers pipe las oge aya.

    3. Urang nyarankeun anjeun milih kolom las sarta booming bareng jeung rollers pikeun las tank otomatis.

    4. Biasana dina 60 T modél ieu kami nganggo rollers bahan karet, luhur kami nganggo rollers bahan Steel. 

    5. Lamun bahan sapotong karya anjeun Logam Nonferrous kami nyarankeun PU rollers.

    6. Timer aligning pipe las rollers / baud adjsutment / Diterangkeun screw adjustment / pas nepi rotators téh sagala aya.

    diri rotator algining las


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • sistim kontrol:

    1. las tank kami Ngaktipkeun Rolls téh sadayana kalayan kotak standar leungeun kadali jauh jeung suku pedal control.Manual panel dikawasa ku tombol ngajadikeun operasi teuing merenah.

    2. Wireless / kontrol leungeun radio pikeun pipe las ngarobah rotators nu sadia, tapi ilaharna pikeun tugas beurat jeung pipa panjang / tanghi.

    las rotator Control

    pakét:

    1. Lamun urutan hiji / dua sét las rotator, teras urang bakal pak bisi kai kalayan rinci instalasi keur pengiriman barang LCL.

    2. Mun ka rollers las mesen kuantitas cukup keur hiji sakabeh peti, urang bakal pak kana peti langsung.

    3.We nyadiakeun jaman ngajamin 1year keur kualitas mesin sakabeh.

    new4

    1. parusahaan kami (Wuxi Kasuksesan mesin & Equipment CO., LTD) geus diékspor rotators las urang pikeun leuwih ti 30 nagara sakuliah dunya. stock Éropa & America anu aya.

    2. Di dieu handap kalawan sababaraha gulungan tank las gambar digawé téh sadayana tina eupan balik klien kami ti loka karya maranéhanana.

    Méksiko 30T aligning diri pipe las ngarobah rollers kalawan roda karét & baja

    diri rotator aligning las

    Italia 40T na 100T tank ROTATORS las kalawan roda pu

    20T las ROTATOR

    Amérika 40T ROLLERS diri ALIGNING pipe las gawé bareng roda iinditan movable pikeun potongan panjang butting las

    40T las ROTATOR

  • WhatsApp Online Chat !