100T Pas munggah welding Rotator - China Wuxi Sukses Machinery

100T Pas munggah welding Rotator

Short Description:

Jack munggah kapasitas: 100 ton maksimum

kapasitas mbukak Piece: 50 ton maksimum

kapasitas mbukak pesawat: 100 ton maksimum

Jack munggah cara: silinder Hydraulic

Kapal diameteripun: Min. 800mm ~ Max.5000mm

Roller gembong: PU (gembong Polyurethane)

Control cara: Nirkabel & kontrol tangan Remote

Input voltase: 110V ~ 575V Single / 3 Phase 50 / 60Hz

Pilihan: Traveling pigura basa


  • Certificates: CE
  • Wektu kiriman: Ing Simpenan
  • Potongan: . 1 *, *** 00 USD
  • Detail produk

    Control System & Paket

    Proyek kita

    Tags Product

    Hydraulic pas munggah welding rotator bisa éling bagean kanggo bagean Déwan welding.And biasane nggunakake jinis karo poto-aligning utawa rotator welding conventional bebarengan.

    Here below is 100 Hydraulic Fit Up Welding Rotator Specification:

    model FIT UP-100
    Jack munggah kapasitas 100 ton maksimum
    Load Piece kapasitas 50 ton maksimum
    kapasitas mbukak pesawat 100 ton maksimum
    Jack munggah cara silinder hydraulic
    diameteripun prau Min. 800mm ~ Max.5000mm
    gembong roller PU (gembong Polyurethane)
    cara Control Nirkabel & kontrol tangan Remote
    input voltase 110V ~ 575V Single / 3 Phase 50 / 60Hz
    Pilihan Traveling pigura basa
    certificate disetujoni CE

    Hydraulic Fit Up Pipe Nguripake Rollers Welding Rotators Description  :

    1.Consist: One roller powered, One Idler roller, Two Hydrulic imbuhan Roller, sistem kontrol Electric

    2. Pas munggah pipe ngowahi nggulung bisa karo Jack munggah / mudhun sistem dening kontrol tangan nirkabel sak korban welding Déwan ing posisi becik.

    3. Pas munggah rotators karo Jack munggah sistem nanging mung Idler turning.Fit munggah pipe welding rollers kontrol dening Nirkabel & kothak remot kontrol.

    4. Nggunakake bebarengan karo aligning poto welding rotator utawa rotators welding conventional bebarengan.

    5. pigura basa Traveling kasedhiya kanggo welding pipo korban.

    materi 6. Rollers uga bisa dadi karet ireng utawa rollers Polyurathane.

    7. 100% anyar saka asli Produsèn Wuxi-Sukses Equipment Machinery CO., LTD

    Hydraulic Fit Up Welding Rotators Kaluwihan Saka Wuxi Sukses:

    1.Our Welding kasur roller Inverter iku saka Danfoss / Yaskawa.

    2.Our hydraulic welding rotator Motor iku saka Invertek.

    3.Our hydraulic welding rotator Reducer punika saking merek China.

    mabur welding rotator sistem Electric anti 4.Our iku saka Schneider.

    Welding rotator spare parts

    5. sertifikat CE kanggo pasar lan CO sertifikat Eropah karo rotators welding kanggo pasar Timur Tengah.

    Wiyar Aplikasi:

    1. Kanggo dhukungan pipe lan ngowahi kanggo welding otomatis lapisan

    2. Pressure welding prau, utamané kanggo tugas abot.

    3. Pipe Manufaktur industries.such tank lenga, water tank.

    4. Angin daya pabrikan.

    5. Chemical & panyimpenan bahan bakar pabrikan tank welding.

    Instalasi Lan Sawise Sale Service:

    1.The pas munggah welding rotator bakal kebak diinstal sadurunge paket kanggo pangiriman ing kayu-kayuan cilik.

    2.We uga sumber layanan instalasi ing toko karya yen perlu.

    taun babar pisan 3.One kanggo Pas munggah kualitas welding rotator lan free didhukung kanggo spare parts.

    4. agen Overseas cumawis ing Italia lan Amerika pasar.

    5. A Simpenan gedhe saka komponen lan bagean, bagean gampang-rusak.

    produk related kita:

    welding rotator, welding positioner, welding manipulator, pipe digunakake ngowahi nggulung, prau meksa welding rotator, rotator welding conventional, tank pipe welding totator, rotasi welding, Hydraulic pas munggah Roator Kanggo Welding, Jack munggah welding rollers, Sand Blast Nguripake Roll, otomatis Welding Rollers, Tank Roller Welding Machine, Cylinder Pipe Welding Rotator, Conventional Tank Nguripake Rolls, sirah buntut Simpenan welding positioner, hydraulic welding positioner, angkat welding positioer, horisontal positioner welding, Dhuwur imbuhan Welding Positioners, Nguripake Tabel Welding Positioner, Nguripake Tabel Welding Positioner , welding kolom boom, Auto Welding Boom, Tank Polishing Machine, asli lan kebutuhan sing akeh banget, column lan Boom manipulator, asli boom welder, asli otomatis lan kebutuhan sing akeh banget welding manipulator.


  • Previous:
  • Next:

  • sistem kontrol:

    1. conventional welding Tank Kita Nguripake Rolls kabeh karo standar kothak kontrol tangan remot lan mlaku pedal control.it wis trep lan aman

    2. Wireless / kontrol tangan radio kanggo pipe welding ngowahi rotators kasedhiya, nanging biasane kanggo tugas abot lan pipe dawa / nawakke.

    welding rotator Control

    paket:

    1. Yen supaya siji / loro set welding rotator, banjur kita bakal Paket ing kayu-kayuan cilik karo rincian instalasi kanggo kapal LCL.

    2. Yen rollers pipe welding supaya jumlahe cukup siji kabèh kontaner, kita bakal Pack menyang kontaner langsung.

    3.We nyedhiyani wektu garansi 1year kanggo kualitas mesin kabèh.

     

    1. Our company (Wuxi Sukses Machinery & Peralatan CO., LTD) wis diekspor rotators welding kita kanggo luwih saka 30 negara ing saindhenging donya. Simpenan Eropah & Amérika cumawis.

    2. Kene ngisor karo sawetara Tank ngowahi nggulung welding gambar apa kabeh saka saran kita klien saka situs sing karya.

    Mexico 30T timbal meneng conventional pipe welding ngowahi rollers

    welding rotator conventional

    ITALY 40T lan 100T Bolt imbuhan ROTATORS TANK WELDING

    rollers conventional

    Rollers WELDING AMERIKA 40T conventional PIPE digunakake kanggo prau abot.

    100t welding rotator

  • WhatsApp Online Chat !