Babagan awake dhewe

Wuxi WeldSuccess Automation Equipment Co.,Ltd is found in 1999,specialized in automation welding equipments.Mainly products including WELDING POSITIONER, WELDING ROTATOR, TANK TURNING ROLLS and WELDING MANIPULATOR (WELDING COLUMN AND BOOM)ETC..

We dumunung ing Wuxi China. Mung 2 jam cara kanggo bandara Shanghai. Luwih saka 40 negara pelanggan dibukak company.Since kita saiki, kita wis diekspor kanggo Manunggil Serikat, Kanada, Meksiko, Panama, UK, Italia, Polandia, Dubai, Saudi Arabia, Qatar, Turkey, Thailand, Vietnam lan Singapore etc. luwih saka 40 negara. Sawetara wong sing distributor ing negara.

a9f8d7ef

1. kuwat technical tim
2. Produsèn Original karo kualitas apik lan prices.
2. Luwih saka 10 taun perdagangan internasional pengalaman
3. CE didhukung kanggo pasar Eropah
4. Sawise dodolan layanan


WhatsApp Online Chat !