6 × 6 Méter manipulator las - Cina Wuxi Kasuksesan mesin

6 × 6 Méter las manipulator

Pondok Description:

Booming tungtung max. beban: 250 kg maksimum

Nangtung perjalanan booming: 6000 mm maksimum

speed perjalanan booming nangtung: 1000 mm / mnt

Nangtung motor perjalanan: 1.1 kw sareng marake

perjalanan booming horizontal: 6000mm

Horizontal speed perjalanan booming: 120 ~ 1200mm / mnt

motor perjalanan horizontal: 0,55 kw 

sudut puteran: ± 180 °

Cara rotasi: Motorized

speed iinditan: Motorized

Iinditan cara: Motorized

Input tegangan: 110V ~ 575V 3 Phase 50 / 60Hz


  • Sertipikat: CE
  • Waktos pangiriman: Di stock
  • FOB Harga: . 2 *, *** 00 USD
  • jéntré produk

    Kontrol System & Paket

    Projects kami

    Tags produk

    Las manipulator bisa dipaké babarengan jeung pipa / tank las rotator, las positioner kalawan worktable usaha Rotary na achieves bak longitudinal sarta bunderan kelim las. Numutkeun sarat nu bisa ngadopsi las kelim tracing tur ngawaskeun, las recovery fluks jeung nyoco alat. Ieu boga struktur tipe dibereskeun, dibereskeun ku rotasi na movable kalayan jenis rotasi.

    Here Below is 6X6 Meters Pipe Welding Manipulator Specification:

    model LHC-6X6
    Booming tungtung max. momot 250 kg
    perjalanan nangtung booming 6000 mm
    speed perjalanan booming nangtung 1000mm / mnt
    motor perjalanan nangtung 1.1 kw sareng marake
    perjalanan horizontal booming 6000mm
    speed perjalanan horizontal booming 120 ~ 1200mm / mnt
    motor perjalanan horizontal 0,55 kw
    sudut puteran ± 180 °
    cara rotasi Motorized
    speed iinditan Motorized
    cara iinditan Motorized
    cara kontrol kontrol leungeun jauh
    input tegangan 110V ~ 575V Tunggal / 3 Phase 50 / 60Hz
    Sertipikat persetujuan CE

    las manipulator &Column Boom Manipulator  Description:

    1. Tihang jeung booming manipulater dipaké pikeun jero, luar, las longitudinal & circumferential.

    2. Tihang jeung booming manipulators las téh leyuran serbaguna na terjal pikeun ménta nepi ka 10.000 mm tina angkat sarta ngahontal ka jadi gaduh panulisan fungsi hiji welder kacida terampil.

    3. mobile mobil sub-dumasar Manual atanapi Powered bisa kaasup pikeun varying tanghi panjangna.

    4. pipe ngarobah rollers las na las positioner bisa dipasangan ka kolom sarta booming las manipulator.

    5. komponén éléktronik Top-kelas ti Schneider. jeung ngerem alat bisa mastikeun karya kolom dina lingkungan aman.

    6. husus-direkayasa kolom na las booming manipulators nu sadia, mangga surélék departemén jualan positioner urang pikeun ngajadwalkeun rundingan a.

    Adjustable las manipulator cadang Bagian Brand:

    1. Silinder kami las manipulator motor téh brand Invertek.

    2. kami kolom booming inverter mangrupakeun mérek Danfoss.

    3. pipe manipulator las kami téh ti Cina.

    4. komponén éléktronik las manipulator kami téh brand Schneider.

    5. ISO sertifikasi 9000 & CE didukung.

    Las rotator suku cadang

    Automatic Welding Manipulator Advantages From Wuxi Success:

    1. cacing gearbox keur perjalanan nangtung via motor AC, kumplit jeung marake pikeun kaamanan ditambahkeun.

    2. Luhur tensile roller ranté dipaké pikeun perjalanan nangtung ditambah sistem kasaimbangan counter ku kolom nu nyadiakeun mulus, travel effortless.

    stasiun kontrol 3. Hand migunakeun tegangan low dina berehan 10 m (33 ft.) kabel.

    4. Anti ragrag alat jeung wates saklar pikeun sakabéh ketak.

    5. integrasi Full keur positioners kami atawa tank ngarobah gulungan ngaliwatan purwakarta téh aya.

    6. Profesional sarta ngalaman tim insinyur pikeun mastikeun rarancang canggih struktur jeung listrik.

    7. Commissioning sarta nguji saméméh pangiriman.

    Langkung Patarosan Palanggan Dupi prihatin Dina kami las manipulator Tihang Jeung Gludug:

    Q: Naon ngeunaan transportion nu?

    A: Biasana urang nyandak seaway, ngakibatkeun na leuwih merenah tur murah pikeun mesin badag, tangtosna,
    lamun eta nu diwenangkeun, urang ogé bisa nyandak karéta, na nurutkeun kondisi nyata.
    Q: Naon ngeunaan jasa saatos-diobral?

    A: Urang nyadiakeun 12 bulan jaminan kualitas sanggeus dispatch, sarta sababaraha spares abrasion gampang pakakas
    haratis. Urang ogé nyadiakeun layanan piwuruk teknis na consults teknis bébas layanan istilah panjang.
    Urang ogé bisa nyadiakeun instalasi jeung latihan pikeun nilai.

    LHJ

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • otomatis las manipulator Control System kami:

    1. Sadaya Tihang Gludug kami manipulator téh kalawan kotak kontrol leungeun jauh baku jeung kontrol pedal suku.

    2. Wireless control / radio leungeun nu sadia pikeun kolom las otomatis, tapi ilaharna pikeun tugas beurat jeung pipa panjang / tanghi.

    Las kolom kontrol manipulators booming

    pakét:

    1.Normally sagala equipments bakal ngaleupas na rangkep dina Container.We baris nyadiakeun anjeun sakabeh gambar instalasi jéntré keur rujukan anjeun.

    new5

    1. mesin las Wuxi Kasuksesan mesin & Equipment CO., LTD geus diékspor kaasup rollers patri, positioners patri, manipulators las kana leuwih ti 30 nagara di dunya. saham Éropa & America anu aya.

    2. gambar dieu handap sababaraha manipulator las otomatis dipake téh sadayana tina eupan balik klien kami ti loka karya maranéhanana.

    Holland 6 ku 6 Méter las manipulator Pikeun beurat pipe ngagawekeun.

    las manipulator

    Turki 4 ku 4 Méter Tihang Jeung Gludug las manipulator Gawe Ku Timer Aligning las Rotator.

    kolom mesin booming las

    Australia 5 ku 4 Méter las Tihang Gludug manipulator Pikeun tank las.

    manipulators las

  • WhatsApp Online Chat !