10 × 10 Méter manipulator las - Cina Wuxi Kasuksesan mesin

10 × 10 Méter las manipulator

Pondok Description:

Booming tungtung max. beban: 250 kg maksimum

Nangtung perjalanan booming: 10000 mm maksimum

speed perjalanan booming nangtung: 1000 mm / mnt

Nangtung motor perjalanan: 1,5 kw sareng marake

perjalanan booming horizontal: 10000mm

Horizontal speed perjalanan booming: 120 ~ 1200mm / mnt

motor perjalanan horizontal: 0,75 kw 

sudut puteran: ± 180 °

Cara rotasi: Motorized

speed iinditan: Motorized

Iinditan cara: Motorized

Input tegangan: 110V ~ 575V 3 Phase 50 / 60Hz


  • Sertipikat: CE
  • Waktos pangiriman: Di stock
  • FOB Harga: . 2 *, *** 00 USD
  • jéntré produk

    Kontrol System & Paket

    Projects kami

    Tags produk

    Las Tihang & Gludug Manipulators ti Wuxi Kasuksesan nangtung kaluar henteu ngan keur inovasi dina rarancang jeung kualitas pabrik, tapi ogé pikeun reliabiliti jeung katahanan. Ieu bisa ngawujudkeun las otomatis ngasupkeun kalawan SAW, MAG sarta Sistem las TIG, sarta sacara éksténsif dilarapkeun dina wadah tekanan, tank minyak, kakuatan, industri kimia, munara angin, sistem piping jeung nu lianna garis.

    Here Below is 10X10 Meters Heavy Duty las manipulator Specification:

    model LHC-10X10
    Booming tungtung max. momot 250 kg
    perjalanan nangtung booming 10000 mm
    speed perjalanan booming nangtung 1000mm / mnt
    motor perjalanan nangtung 1.5 kw sareng marake
    perjalanan horizontal booming 10000mm
    speed perjalanan horizontal booming 120 ~ 1200mm / mnt
    motor perjalanan horizontal 0,75 kw
    sudut puteran ± 180 °
    cara rotasi Motorized
    speed iinditan Motorized
    cara iinditan Motorized
    cara kontrol kontrol leungeun jauh
    input tegangan 110V ~ 575V Tunggal / 3 Phase 50 / 60Hz
    Sertipikat persetujuan CE

    Heavy Duty las manipulator  Description:

    1. Tihang jeung booming manipulater dipaké pikeun jero, luar, las longitudinal & circumferential.

    2. Tihang jeung booming manipulators las téh leyuran serbaguna na terjal pikeun ménta nepi ka 10.000 mm tina angkat sarta ngahontal ka jadi gaduh panulisan fungsi hiji welder kacida terampil.

    3. cross slides Motorized nyaéta pikeun nyaluyukeun posisi las gun.

    4. Ngagunakeun bareng jeung pipa ngarobah gulungan.

    5. ± 180 ° gelar rotasi kolom kalawan Ngonci manual iraha wae position.Precise ngahontal sarta Angkat Bulan ti 1,000mm mun 10,000mm.

    6. komponén éléktronik Top-kelas ti Schneider.

    7. 100% anyar tina aslina produsén Wuxi-Kasuksesan Equipment mesin CO., LTD

    Angin Tower las manipulator Kaunggulan Ti Wuxi Kasuksesan:

    1. kami kolom booming manipulator welder inverter mangrupakeun mérek Danfoss.

    2. Silinder kami las manipulator motor téh brand Invertek.

    3. kolom las kami sareng komponenana éléktronik booming mangrupakeun mérek Schneider.

    4. ISO sertifikasi 9000 & CE didukung.

    Las rotator suku cadang

    5. Urang ogé nyadiakeun tank ngarobah rotators na las positioner, anu tiasa gabungan las manipulator.

    Naha Pilih Wuxi Kasuksesan Equipment mesin CO, LTD.:

    1. Simkuring janji jujur ​​tur adil, éta pelesir urang ngawula anjeun salaku konsultan purchasing Anjeun.

    2. Urang ngajamin punctuality, kualitas sarta kuantitas mastikeun nerapkeun istilah kontrak.

    3. Profesional sarta ngalaman tim insinyur pikeun mastikeun rarancang canggih struktur jeung listrik

    4. High tensile roller ranté dipaké pikeun perjalanan nangtung ditambah sistem kasaimbangan counter ku kolom nu nyadiakeun mulus, travel effortless.

    5. Commissioning sarta nguji saméméh pangiriman.

    Langkung Patarosan Palanggan Dupi prihatin Dina kami las manipulator Tihang Jeung Gludug:

    Q: Naon ngeunaan transportion nu?

    A: Biasana urang nyandak seaway, ngakibatkeun na leuwih merenah tur murah pikeun mesin badag, tangtosna,
    lamun eta nu diwenangkeun, urang ogé bisa nyandak karéta, na nurutkeun kondisi nyata.
    Q: Naon ngeunaan jasa saatos-diobral?

    A: Urang nyadiakeun 12 bulan jaminan kualitas sanggeus dispatch, sarta sababaraha spares abrasion gampang pakakas
    haratis. Urang ogé nyadiakeun layanan piwuruk teknis na consults teknis bébas layanan istilah panjang.
    Urang ogé bisa nyadiakeun instalasi jeung latihan pikeun nilai.

    LHJ


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kami las Manipulators Control System:

    1. Sadaya Manipulators kolom kami anu ku kotak kontrol leungeun jauh baku jeung kontrol pedal suku.

    2. Wireless control / radio leungeun nu sadia pikeun otomatis las kolom booming manipulator, tapi ilaharna pikeun tugas beurat jeung pipa panjang / tanghi.

    Las kolom kontrol manipulators booming

    pakét:

    1.Normally sagala equipments bakal ngaleupas na rangkep dina Container.We baris nyadiakeun anjeun sakabeh gambar instalasi jéntré keur rujukan anjeun.

    new5

    1. parusahaan kami (Wuxi Kasuksesan mesin & Equipment CO., LTD) geus diékspor mesin las kana leuwih ti 30 nagara di dunya. saham Éropa & America anu aya.

    2. Di dieu handap sababaraha booming kolom otomatis ku pipa ngarobah gulungan gambar digawé téh sadayana tina eupan balik klien kami ti loka karya maranéhanana.

    Australia 5 ku 4 Méter las Tihang Gludug manipulator Pikeun tank las.

    manipulators las

    Holland 6 ku 6 Méter las manipulator Pikeun beurat pipe ngagawekeun.

    las manipulator

    Turki 4 ku 4 Méter Tihang Jeung Gludug las manipulator Gawe Ku Timer Aligning las Rotator.

    kolom mesin booming las

  • WhatsApp Online Chat !