Tentang Kami

Wuxi Kasuksesan mesin Equipment Co., Ltd ieu kapanggih dina 1999, husus dina automation las produk equipments.Mainly kaasup las POSITIONER, las ROTATOR, tank Ngaktipkeun gulungan sarta las manipulator (las kolom AND booming) jsb ..

Urang aya di Wuxi Cina. Ngan 2 jam jalan ka bandara Shanghai. Leuwih ti 40 nagara konsumén ngadatangan company.Since kami ayeuna, kami geus diékspor ka ngahiji Amérika, Kanada, Mexico, Panama, UK, Italia, Polandia, Dubai, Saudi Arabia, Qatar, Turki, Thailand, Vietnam sarta Singapura jsb leuwih ti 40 nagara. Sababaraha di antarana aya distributor di nagara maranéhanana.

  • sdfsds
  • sdfesf (3)
  • sdfesf (1)
  • sdfesdf (2)
WhatsApp Online Chat !