20T Self Aligning Rotator - Cina Wuxi Kasuksesan mesin

20T Self Aligning Rotator

Pondok Description:

Beban kapasitas - Atur: 20 ton maksimum

Kapasitas beban - Girang: 10 ton maksimum

Beban kapasitas - Idler: 10 ton maksimum

kapasitas rotasi: 20 ton maksimum

Kapal diaméterna: Min.500mm ~ Max. 3500mm

speed rotasi: 100 ~ 1000mm / mnt VFD

kakuatan rotasi: 1,5 kw sareng cooling kipas

Roller roda: PU (roda Polyurethane)

sistim kontrol: kontrol leungeun Jauh & Foot pedal

Tegangan: 110V ~ 575V sagala aya.


  • Sertipikat: CE
  • Waktos pangiriman: Di stock
  • Harga FOB: . 4, *** 00 USD
  • jéntré produk

    Kontrol System & Paket

    Projects kami

    Tags produk

    The rotators las timer aligning nu dirancang supados rollers ngaluyukeun otomatis éta puseur jarak pikeun nyocogkeun diaméter wadah béda. fitur Rotators urang téh kuat, motor dipercaya, gampang pikeun beroperasi kadali, sarta anu nyababkeun diwangun tina plat baja beurat pikeun stabilitas jeung kahirupan layanan panjang. sakabéh rotators urang bisa terpadu kalayan kadali manipulator las kami keur ngaronjat kalenturan jeung efisiensi di rollers pipa patri, bak gulungan Industri fabrikasi.

     Here below is the 20T Self Aligning Welding Rotators specification:

    model SAR-20
    Kapasitas beban - Girang 10 ton maksimum
    Kapasitas beban - Idler 10 ton maksimum
    Beban kapasitas - Atur 20 ton maksimum
    kapasitas rotasi 20 ton maksimum
    diaméterna kapal Mnt. 500mm ~ Max.3500mm
    speed rotasi 100 ~ 1000 mm / mnt VFD
    kakuatan rotasi 1.5kw kalawan cooling kipas
    roda roller PU (roda Polyurethane)
    cara kontrol kontrol leungeun jauh + Foot pedal
    input tegangan 110V ~ 575V Tunggal / 3 Phase 50 / 60Hz
    Sertipikat persetujuan CE

     Tank Awak las Roller fitur kami las Rotator:

    1. kami las Rollers diwangun: Hiji drive sapotong roller & salah idler sapotong roller anu ngarangkep babarengan salaku hiji set pikeun dijual.

    2.Our tank Ngaktipkeun cara Rolls Control: kontrol leungeun Jauh, Radio kontrol leungeun & kontrol pedal Foot téh sadayana avaialble.

    3.Our pipe las Rotator ngaluyukeun cara: Saluyukeun diaméterna pipe otomatis kalawan diaméter 12 - 110 inci

    4.Our Roller Bahan: karét / Steel / PU (Polyurethane roller pikeun Nonferrous Logam)

    5.Manual pigura base iinditan atanapi motorized iinditan pigura base geus sadia pikeun las pipe panjang.

    6,100% anyar ti produsén aslina -. WUXI kasuksésan mesin alat CO, LTD.

    Wuxi Kasuksesan tank Ngaktipkeun Rolls cadang Bagian Brand Jeung Kaunggulan:

    ● Inverter sarta elemen listrik utama anu Danfoss / Yaskawa.

    ● Motor téh brand UK Invertek.

    ● VFD kontrol speed usaha Rotary, ngaronjatkeun reliabiliti operasi.

    ● Steel atanapi PU roller nu bisa mastikeun lila ngagunakeun (sahanteuna 2 taun).

    ● rotator las Ieu nampa nguji saméméh pangiriman.

    ● rollers las Ieu nampa desain husus sarta custom.

    Las rotator suku cadang

    saran kami:

    1. Biasana dina 60 T modél ieu kami nganggo rollers bahan karet, luhur kami nganggo rollers bahan Steel. 

    2. Lamun bahan sapotong karya anjeun Logam Nonferrous kami nyarankeun PU rollers.

    3. Timer aligning pipe las rollers / baud adjsutment / Diterangkeun screw adjustment / pas nepi rotators téh sagala aya.

    Langkung Patarosan Konsumén Dupi prihatin Di las Mesin:

    Q: Naon ngeunaan transportion nu?

    A: 1. pinuh rangkep bisi kai pikeun anti karuksakan dina mangsa proses transportational.

          2. Umumna urang nyandak seaway, ngakibatkeun na leuwih merenah tur murah pikeun mesin badag.

          3. Door kana jasa pangiriman panto oge aya.

    Q: Naon jaminan anjeun sarta sanggeus layanan diobral?

    A: 1. Sadaya equipments urang kalawan hiji Taun waktu Rek, pinuh test di warung gawé kami saméméh pangiriman.

          2. Mun anjeun mibanda patalékan dina instalasi, anjeun bakal meunang insinyur urang ngabales dina 24 jam.

    Lega aplikasi:

     kapal tekanan las rollers / pipa manufaktur industri / kakuatan Angin fabrikasi / Kimia & suluh tank gudang fabrikasi / Sakur cylindrical tank beurat gulungan / industri alat keur ngagolakkeun / Panyimpenan tank fabrikasi / Kanggo las pipe ngarobah gulungan / Polishing / Positioning las.

    diri rotator algining las


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • sistim kontrol:

    1. kami rollers pipe las téh sadayana kalayan kotak kontrol leungeun jauh baku jeung kontrol pedal suku.

    2. Wireless / kontrol leungeun radio pikeun rotators las anu aya, tapi ilaharna pikeun tugas beurat jeung pipa panjang / tanghi.

    las rotator Control

    pakét:

    1. Lamun urutan hiji / dua sét las rotator, teras urang bakal paket bisi kai kalayan rinci instalasi keur pengiriman barang LCL.

    2. Mun ka rollers las mesen kuantitas cukup keur hiji sakabeh peti, urang bakal pak kana peti langsung.

    new4

    1. parusahaan kami (Wuxi Kasuksesan mesin & Equipment CO., LTD) geus diékspor rotators las urang pikeun leuwih ti 30 nagara di dunya. stock Éropa & America anu aya.

    2. Di dieu handap kalawan sababaraha gulungan tank las gambar digawé téh sadayana tina eupan balik klien kami ti loka karya maranéhanana.

    Méksiko 10T aligning diri rollers las

    diri rotator aligning las

    Italia 20T na 100T ROTATORS las

    20T las ROTATOR

    Amérika 40T ROLLERS diri ALIGNING pipe las kalawan roda iinditan movable

    40T las ROTATOR

  • WhatsApp Online Chat !