4 × 4 Meter manipulator Welding - China Wuxi Sukses Machinery

4 × 4 Meter Welding manipulator

Short Description:

Boom pungkasan max. mbukak: 250 kg maksimum

Vertikal travel boom: 4000 mm maksimum

kacepetan travel boom vertikal: 1000 mm / min

Vertikal motor travel: 0.75 kw karo brake

travel boom horisontal: 4000mm

Horisontal kacepetan travel boom: 120 ~ 1200mm / min

motor travel horisontal: 0,37 kw 

amba rotasi: ± 180 °

cara rotasi: motorized

kacepetan Traveling: motorized

Traveling cara: motorized

Input voltase: 110V ~ 575V 3 Phase 50 / 60Hz


  • Certificates: CE
  • Wektu kiriman: Ing Simpenan
  • Potongan: . 1 *, *** 00 USD
  • Detail produk

    Control System & Paket

    Proyek kita

    Tags Product

    Welding Column & Boom Manipulators saka Wuxi Sukses stands metu ora mung kanggo inovasi ing desain lan kualitas Pabrik, nanging uga kanggo linuwih lan kekuatan. Iku bisa éling welding otomatis incorporate karo SAW, MAG lan sistem welding TIG, lan cetha Applied ing prau meksa, metalurgi, daya, industri kimia, menara angin, sistem piping lan wong garis.

    Here Below is 4X4 Meters Column Boom Welding Manipulator Specification: 

    model LHC-4x4
    Boom pungkasan max. mbukak 250 kg
    travel vertikal boom 4000 mm
    kacepetan travel boom vertikal 1000mm / min
    motor travel vertikal 0.75 kw karo brake
    travel horisontal boom 4000mm
    kacepetan travel horisontal boom 120 ~ 1200mm / min
    motor travel horisontal 0,37 kw
    amba rotasi ± 180 °
    cara rotasi motorized
    kacepetan Traveling motorized
    cara Traveling motorized
    cara Control kontrol tangan Remote
    input voltase 110V ~ 575V Single / 3 Phase 50 / 60Hz
    certificate disetujoni CE

    Welding Column Lan Boom manipulator Description:

    1. Column lan kebutuhan sing akeh banget manipulater digunakake kanggo nang, njaba, welding longitudinal & circumferential.

    rotasi kolom 2. ± 180 ° jurusan karo ngunci manual ing posisi sembarang.

    3. Column boom karya karo salib motorized minger kanggo nyetel posisi welding gun.

    manipulators welding 4.Automatic bisa nggunakake bebarengan karo rollers welding tank, Rotary welding positioner.

    5. piranti Braking bisa mesthekake karya asli ing lingkungan aman.

    syarat manipulator 6.Customized sing ditampa.

    Column Boom Welding manipulator Advantages From Wuxi Success:

    1. welding Kita manipulator mesin saka Danfoss.

    2. Kita kolom lan kebutuhan sing akeh banget motor iku saka Invertek.

    3. komponen elektronik manipulator otomatis Kita saka Schneider.

    Welding rotator spare parts

    4. tracker Seam, Monitor, mesin Recovery flux lan SAW, sistem welding MIG bisa incorporate menyang manipulator welder.

    Welding Column Lan Boom  Fitur:

    1. manipulators Welding sing peralatan welding otomatis dumadi bebarengan karo daya welding.

    2. Punika wiyar dipigunakaké ing industri minangka ketel, prau meksa, mesin kimia petro kanggo welding saka lapisan longitudinal utama lan njaba lan lapisan circumferential.

    3. Ing welding manipulator otomatis desain kanggo papat beda jinis struktur: jinis Telpon, jinis rotasi tetep, Tipe movable tetep lan dipindhahaké jinis rotasi.

    4. motorized salib panggeser 100 * 100mm imbuhan stroke nggoleki kanggo welding gun.

    5. Kaya gearbox kanggo lelungan vertikal liwat motor AC, lengkap karo brake kanggo safety ditambahaké.

    Napa Pilih Wuxi Sukses Equipment Machinery Co., LTD.:

    1.We janji jujur ​​lan adil, iku kesenengan kita kanggo ngawula minangka konsultan purchasing Panjenengan.

    2.We njamin punctuality, kualitas lan jumlah strictly ngleksanakake syarat-syarat kontrak.

    3.Professional lan tim engineer experienced kanggo mesthekake desain majeng struktur lan listrik

    4. Dhuwur tensile roller chain digunakake kanggo lelungan vertikal karo Kajaba saka sistem imbangan counter karo kolom sing nyedhiyani Gamelan, travel gampang.

    5.Commissioning lan testing sadurunge pangiriman.

    LHJ

     


  • Previous:
  • Next:

  • Otomatis kolom boom manipulator Control System:

    1. Kabeh manipulator welder Kita karo kothak kontrol tangan remot standar lan kontrol pedal mlaku.

    2. Wireless kontrol / radio tangan kasedhiya kanggo welding manipulator, nanging biasane kanggo tugas abot lan pipe dawa / nawakke.

    Welding kolom kontrol manipulators boom

    paket:

    1.Normally kabeh Alat bakal mbongkar lan rangkep ing Container.We negepang kabeh gambar instalasi rinci kanggo referensi.

    new5

    1. Wuxi Sukses Machinery & Peralatan CO., LTD wis diekspor kolom lan kebutuhan sing akeh banget welder welding manipulator kanggo luwih saka 30 negara ing donya. saham Eropah & Amérika cumawis.

    2. gambar Kene ngisor sawetara manipulator welding otomatis digunakake kabeh saka saran kita klien saka situs sing karya.

    Turkey 4 dening 4 Meter Column Lan Boom Welding manipulator. 

    asli mesin boom welding

    Holland 6 by 6 Meter Pipe Welding manipulator.

    welding manipulator

    Australia 5 dening 4 Meter Tank Welding Column Boom manipulator.

    manipulators welding

  • WhatsApp Online Chat !