10T horisontal piring - China Wuxi Sukses Machinery

10T horisontal piring

Short Description:

kapasitas mbukak: 10T maksimum

Tabel diameteripun: 2000mm

kacepetan rotasi: 0.05-0.2 rpm

daya rotasi: 3 kw

Control cara: kontrol tangan Remote + kaki pedal Input

Voltase: 110V ~ 575V 3 Phase 50 / 60Hz


  • Certificates: CE
  • Wektu kiriman: Ing Simpenan
  • Potongan: . 1 *, *** 00 USD
  • Detail produk

    Control System & Paket

    Proyek kita

    Tags Product

    positioners welding Rotary saka turntables horisontal sing digunakake kanggo welding, mecah lan tujuan posisi

    Kene Ngisor iki 10T horisontal Rotary Welding Positioner Keterangan:

    model HB-100
    kapasitas mbukak 10T maksimum
    diameteripun table 1500mm
    kacepetan rotasi 0.05-0.2 rpm
    daya rotasi 3 kw
    cara Control kontrol tangan Remote + kaki pedal
    input voltase 110V ~ 575V Single / 3 Phase 50 / 60Hz

    Welding Turntable with positioner Positioner Description:

    1. Rotary welding positioner mung duwe meja Rotary, ora fungsi tilting.

    2. voltase punika 220V, 380V, 415V, 600V, 50 / 60Hz, 3PH. Utawa minangka dibutuhake.

    3. kacepetan rotasi punika readout digital ing kothak elektrik.

    4. Welding Turn Table can rotate 360° by VFD control.

    5. kontrol iku remot kontrol kothak utawa kothak kontrol tangan nirkabel, opsional mlaku pedal.

    6. 100% anyar saka manufacture- Equipment Machinery Wuxi Sukses CO., LTD.

    Welding Positioner Kaluwihan:

    1. horisontal piring cahya tugas positioner Inverter iku saka Danfoss / Yaskawa.

    2. prau meksa Rotary welding sistem Electric positioner iku saka Schneider.

    3. Welding positioner Rotary Motor account Invertek.  

    sertifikat 4.CE kanggo pasar Eropah lan Amerika.Welding rotator spare parts

    Instalasi lan sawise serves:

    1. Yen mung horisontal piring welding positioner, bakal instalasi gampang banget dening dhewe miturut manual karya kita.

    2. Sajrone instalasi, yen duwe masalah apa kita bisa menehi bantuan pas wektune online.

    3. layanan Instalasi ing situs uga available.We bisa ngatur engineer kita ana.

    4. Siji taun babar pisan kualitas welding rotator lan free didhukung kanggo spare parts. 

    Kita Related Welding Machine Products Jeneng:

    welding positioner, pipe positioner, 2 sumbu hydraulic welding positioner, L-Type Positioner, H-Type Positioner, Small Welding Positioner, Tank Welding Positioner, cahya tugas welding positioner, Rotary welding positioner, piring horisontal, Rotary Tabel nolèh, Welding Column Lan Boom , Manipulators lan Robot, horisontal Pipe Rollers, asli lan kebutuhan sing akeh banget, column Boom manipulator, Pipe Welding manipulator, Cross Welding manipulator, Cylinder Welding Manipulator.welding manipulator kanggo pipe, pipe welding roller, pipe ngowahi nggulung, pipe welding roller, tabung ngowahi nggulung, pas munggah rotator, poto-didadekake siji pipe welding roller ngadeg,, poto pipe luwes welding roller ngadeg, didadekake siji poto roller ngadeg, pigura wheel, otomatis luwes welding pipe rotator, conventional pipe welding roller ngadeg, bolt luwes pipe welding roller ngadeg, wedhi blasting rotator , lukisan rotator, welding positioner, welding kolom lan kebutuhan sing akeh banget, asli boom manipulator, otomatis dipakani manipulator, Heavy Duty Welding manipulator, weldi ng manipulator kanggo pipe, manipulator Welder. 

    HBJ




  • Previous:
  • Next:

  • sistem kontrol:
    1. piring Rotary Kita kabeh karo kothak kontrol tangan remot standar lan kontrol pedal mlaku.
    2. Wireless / kontrol tangan radio kanggo pipe angkat positioner kasedhiya, nanging biasane kanggo tugas abot lan pipe dawa / nawakke.kontrol positioner welding

    paket:

    1. Yen supaya siji / loro set welding positioner, banjur kita bakal paket karo kayu-kayuan cilik kanggo kapal LCL.

    2. Yen jumlahe cukup siji kabèh kontaner, kita bakal paket menyang kontaner langsung. new3

    1. Kita diekspor positioners horisontal kita kanggo luwih saka 30 negara ing donya. Simpenan Eropah & Amérika cumawis.

    2. gambar Kene ngisor sawetara welding pisitoner apa kabeh saka saran kita klien saka situs sing karya.

    Italia 10T Welding Tabel Kanthi Positioner. 10T welding positioner Saudi Arabia 15T Welding Positioner welding positioner 15T Welding Positioner Work Kanthi Chuck positioners welding

  • WhatsApp Online Chat !