Babagan awake dhewe

Wuxi Sukses Equipment Co., Ltd ditemokake ing taun 1999, specialized ing automation welding produk equipments.Mainly kalebu WELDING POSITIONER, WELDING Rotator, TANK TURNING nggulung lan WELDING manipulator (WELDING COLUMN lan BLAARR) ETC ..

We dumunung ing Wuxi China. Mung 2 jam cara kanggo bandara Shanghai. Luwih saka 40 negara pelanggan dibukak company.Since kita saiki, kita wis diekspor kanggo Manunggil Serikat, Kanada, Meksiko, Panama, UK, Italia, Polandia, Dubai, Saudi Arabia, Qatar, Turkey, Thailand, Vietnam lan Singapore etc. luwih saka 40 negara. Sawetara wong sing distributor ing negara.

  • sdfsds
  • sdfesf (3)
  • sdfesf (1)
  • sdfesdf (2)
WhatsApp Online Chat !